Nytt år, ny blogg!

Det var dags nu att bli med blogg. 2021 känns som ett mycket passande år för att ta tag i sina drömmar & passioner och sikta mot skyarna!


Tills idag har jag hängt senaste året (8 månaderna?) på instagram under namnet @stinafood där jag postat lite slentriant. Nu är det dags för förändring - Här är målet att vara aktiv regelbundet, tänker typ 1-3 gånger i veckan. Det kommer bjudas på recept, både mina egen komponerade men även recept jag testar från andra, det blir även lite vin här och där, någon restaurang recension kan dyka upp. Tankar och idéer om framtida drömprojekt lär inte bli främmande. Det bjuds helt enkelt på alla möjliga former av det som tar upp den största delen av min vakna tid: MAT.

Ser fram emot denna resa och jag hoppas hoppas hoppas att ni vill med! Följ mig på instagram då tanken är att lyckas sammanstråla kanalerna någorlunda och LÄGG TILL DENNA BLOGG I BOKMÄRKEN för tusan, det kommer ni inte ångra! KRAM